Novosti

norethindrone

norethindrone

progesterone taux

progesterone
PROMJENA: Večer Borovičana u Zagrebu

Čast i zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da ćemo i ove godine organizirati „Večer Borovičana“ u Zagrebu.PROMJENA U NOGOMETNOM TERMINU


Kao i prošle, tako je i ove godine u sklopu ovoga, svima nam dragog dana, isplaniran cijeli niz aktivnosti koje vam možemo ponuditi kroz cijelu subotu 09.10.2010., pa ćemo ih kronološki navesti i za početak vam prikazati što se sve nudi:-    Prijepodnevni sati planirani su za hodočašće Vrhbosanske i Banjalučke biskupije u najistaknutije hrvatsko marijansko svetište, Mariju Bistricu.
Tako će tamo sv. Misu u 11h predvoditi uzoriti kardinal Vinko Puljić, kojoj ćemo prisustvovati kao Zavičajna zajednica Borovičana. Za razliku od prošle, ove godine nije organiziran zajednički autobus, pa vas tako sve molimo da se do Marije Bistrice prebacite vlastitim prijevoznim sredstvima, ili se u krajnjem slučaju obratite Tomislavu Matoševiću(mob. 098 414763) radi dogovora oko istog.

-    Od 13h u Nogometni turnir održati će se u Novom Zagrebu, Oreškovićeva ulica (2 km od Avenue mall-a u smjeru Velike Gorice), odmah iza Lidla, kod zgrade Adidasa,, ispred je caffe Doberman. Ovim putem pozivamo sve koji su zainteresirani da do 08.10. organizatoru Željku Nikoliću(mob. 901 504 6689) prijave sudjelovanje svoje ekipe na turniru.

-    U 20h u „Pivnici Medvedgrad“ na „staroj samoborskoj“(Samoborska cesta 217. – Podsused) organizirana je večera uz prigodan zabavni i glazbeni program, a cijena pojedinačne ulaznice iznosi 200kn.

-    Nedjelja, 10.10. – sv. Misa u 13h na Jordanovcu u Zagrebu za sve Borovičane, koju služi vlč. Perica Majić. Nakon mise ZZB će imati svoju redovnu godišnju skupštinu iza koje je planirano druženje uz zakusku.

Još jednom vas ispred ZZB-a pozivamo da dođete bar na jedno od ovih događanja i svakako na večeru u „Pivnicu Medvedgrad“, kako bi se podružili i skupili sa svojim ljudima, te pričom, pjesmom i veseljem zaboravili na ovo sivilo koja nas nažalost obavija iz dana u dan sve više i više.

Kladimo se  da nećete požaliti!Vaš ZZB