Novosti

benadryl

benadryl truzannelousberg.nl

aborted fetus

buy abortion pill
DOBROČINITELJI NA DJELU

Kako prijašnjih tako i ove godine naši dobročinitelji iz Njemačke u ovo pred Blagdansko doba sjetiše se svojih Borovičana te im i ovaj Božić učiniše lakšim,radosnijim i sretnijim.


Naime naše:Gabrijela,Monika,Inga i Marija i ove godine poslaše novac za pomoć svim Borovičanima koji stalno žive u Borovici,a njih je 81.

Ukupna vrijednost pomoći iznosi 1620 Eura.,a sadržaj pomoći po osobi je:

-25 kg brašna   /  -1 l ulja  /  -1 kg šećera  /  -1 vrećica makarona  /  -1 konzerva kompota

-2 kom paste za zube  /  -1 kg detarđenta za rublje.
 

Ovim putem želimo u ime svih borovičana prenijeti zahvalu našim „Anđelima“ iz prijateljske zemlje Bavarske koji svojim trudom i angažmanom žele pokazati svima kako se i u ova teška vremena može dijelovati i pomagati.

Draga Gabrijela,Monika,Inga i Marija veliko vam hvala za ovogodišnju pomoć ali i za sve ono što radite za vašu i našu Borovicu.

Hvala za pomoć u izgradnji naše crkve,za pomoć našem župniku i župi, hvala za pomoć u izgradnji javne rasvijete u Borovici i za svaku pojedinačnu pomoć upućenu borovičkim obiteljima i onima koji nemaju svojih primanja.

Uz zahvalu vama,želimo izreći zahvalu i dobrom Bogu koji vas uputi k nama da svjedočite njegovu ljubav i dobrotu.

Za vas,vaše obitelji i sve one koje ne poznajemo ,a toliko toga su uradili za nas molimo dragog Boga da vam daruje zdravlje,sreću i zadovoljstvo koje samo on može dati.

Ujedno svima vama ali i onima koji budu čitali ovo izvješće želimo sretan Božić kao i Novu 2010.god.