Novosti

vasotec

vasotec redirect

fluoxetine alcohol nhs

fluoxetine alcohol liver

spontaneous abortion

buy abortion pill
Svetkovina Svih Svetih

Bliži se svetkovina Svih svetih i Dušni dan kada se sjećamo svojih pokojnika, najbližih, a posebno naših branitelja i ljudi koji su položili svoje živote da ovaj kraj živi slobodno.


Hvaljen Isus i Marija.  

1)Svetkovinu SVIH SVETIH  (četvrtak 1.11.2012.) obilježit ćemo SVETOM MISOM u 11 sati na groblju GORNJA BOROVICA gdje ćemo moliti za cijelu župnu zajednicu i za pokojne na ovome groblju. Isto tako prije SVETE MISE župnik će moliti opijela za pokojne s početkom u 9 sati (prema ustaljenom rasporedu - počinjući suprotno od ulaza na groblje).


2) DUŠNI DAN (petak, 2.11.2012.- SVETA MISA u DONJOJ BOROVICI u 11 sati za sve pokojne i OPIJELA će župnik moliti prije mise s početkom u 9 sati.


3) Na DUŠNI DAN slaviti ćemo SVETU MISU i u BOROVIČKIM NJIVAMA u 15 sati.
Molim sve župljane da na vrijeme budu kod grobova svojih najmilijih i da strpljivo čekaju svećenika koji će moliti opijela za pokojne po određenom redoslijedu.


VJERNICI MOGU OD 1 DO 8. STUDENOG DOBITI POTPUNI OPROST KOJEG MOGU NAMIJENITI SAMO ZA SVOJE POKOJNE PO ODREĐENIM UVIJETIMA:
POHODITI CRKVU ILI GROBLJE I IZMOLITI OČENAŠ, VJEROVANJE, UKLJUČUJUĆI ISPOVIJED I PRIČEST TE MOLITVU NA NAKANU SVETOG OCA.


Bog Vas sve blagoslovio i svako dobro!


S poštovanjem, vaš župnik: Đuro Arlović