Novosti

calan

calan link

abortion pill online

read umel.feec.vutbr.cz click

abortion pill online

read umel.feec.vutbr.cz click
BOROVICA JE DALA JOŠ JEDNOG SVEĆENIKA

Borovica i prijatelji župe Borovica dana 4. kolovoza 2013. godine slavili su mladu misu vlč.Zlatka Matića.Vel.Zlatko pridružio se tako velikom broju svećenika iz borovičkog podneblja (njih 14)
Bio je to opet jedan nezaboravan događaj,koji se ne može riječima dočarati,trebalo je doći i vidjeti svu tu ljubav,slogu i gostoprimstvo borovičko osjetiti.
Preko tisuću vjernika,mnoštvo svećenika i časnih sestara,kao i ekipa Radio Marije uveličali su mladomisničko slavlje.
Poslije mise druženje je nastavljeno pod šatorima koji su prekrili naše predivno brdo Preobraženja,naše požeblje. Družili smo se uz jelo,piće i slušali predivnu glazbu Radio Marije,te mnogobrojne govore upućene mladomisniku vlč.Zlatku između ostalog i govor našeg zlatomisnika vlč.Mije Nikolića.
 A Borovičani su i ovog puta pokazali da su pravi domaćini,riječi pohvale čule su se iz usta svih onih što su to gostoprimstvo ovoga dana osjetili.
Mnoge vrijedne ruke,što mladih što starijih,ujedinile su se,pripremile i ugostile prijatelje Borovice,kao i naše Borovičane koji pohrliše sa svih strana svijeta u svoju Borovicu.
Ovom prilikom bih se od sveg srca,u ime organizatora i Zavičajne zajednice Borovica,zahvalio svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da se jedan ovakav ugođaj napravi.
A mladomisniku vel.Zlatku Matiću želim da ustraje na Božijem putu koji je odabrao...LP. Zorislav Nikolić


Priredio Željo Nikolić