Novosti

kamagra

kamagra link

can zoloft and weed kill you

zoloft xanax and weed link

adderall weed mix

adderall and weed studying gpdpblog.gsb.gov.tr
Program 7. susret Borovičana u Beču 14.06.2014.

U nastavku donosimo program 7. susreta Borovičana u Beču 14.06.2014.


Nadam se da ste već svi ,na ovaj ili onaj način, saznali za naš 7 tradicionalni susret Borovičana u Beču koji će se održat  u Subotu 14.06.2014 u Ketzer Gasse 48 kao i prošlih godina.(objavljen na Borovičkoj web stranici).
Želim vam još nekoliko detalja, u vezi našeg  tradicionalnog susreta,predočiti. Ovaj nezaboravni vikend počinjemo sa dočekom naših ,iz godine u godinu ,sve mnogobrojnih dragih gostiju Borovičana iz  Borovice i Hrvatske u Subotu oko 12 Časova.Sportisti će druženje nastaviti na Nogometnom Turniru od 14 :00 Časova a ostali će sa familijom,rodbinom i prijateljima uz kavicu podsjetiti se starih dana i izmijeniti svoja mišljenja o proteklim vremenskim nepogodama na Balkanu,koja su dijelom i našu dragu Borovicu potrefila .Večernje druženje započinjemo sa sv.Misom u 19:15 h.u Crkvi Sv.Martin u Ketzergasse 48,koju će predvoditi naš Župnik vlč.Milan Blaha.Poslije sv.Mise nastavljamo sa druženjem kao i proteklih godina u Crkvenoj Sali uz  glazbenu pratnju do jutra.Cijena ulaznice iznosi 15€  kao i proteklih godina,a u cijeni je uračunata večera,kava,kolači i muzika.
Ulaznice  možete nabaviti kod organizatora susreta:
Nikolic Stanko    (0664) 160 83 91 / eMail: G_A_NIKOLIC@a1.net
Nikolic Zorislav    (0660 5609142 / eMail: niki67@gmx.at
Nikolic Anto    (0699) 122 411 52
Šimić Nevenko    (0699) 103 970 85


Prijave za Nogometni turnir mogu se izvršiti kod Zorislava Nikolić ,najkasnije do 05.06. Igara se 4+1 na terenima od Soccerdome kod Budo Centar ,Gutheil –Schoder- Gasse 9 ,1100 Wien ,učešće po Momčadi iznosi 60€ ,proglašenje pobjednika i dodjela nagrada će se obaviti na večernjoj zabavi.
Svi koji žele i mogu na bilo koji način pomoći kod organizacije našeg susreta su srdačno dobrodošli,dali kod grila,dal kod nogometa,ulaznica ,za svake domaće kolače smo posebno zahvalni.
Ovaj susret je u znaku spajanja  Asfalta prema Lukama u jednom pravcu i prema Križu u drugom pravcu.Sav prilog od ovoga susreta je namijenjen u  tu svrhu, Na suretu  ćete imati mogućnosti i vaš prilog da date ako želite a niste uspjeli to da učinite do sada.
Neka Borovica na trenutak bude tamo(u Beču) gdje smo mi.
Radujemo se vašem dolazku.
ZZB -Organizator večeri Borovičana u Beču
PRIJEVOZ ZA BEČ JE ORGANIZIRAN IZ ZAGREBA 200,00 KN JE POVRATNA KARTA PRIJAVE
BORIS KOJIĆ 098/609-568
ZDENKO ŠIMIĆ 0987437-243


Naš susret u Beču pomakao se malo nazad iz više razloga,samo to da je Uskrs ove godine tako kasno a nemojte zaboraviti i hodočašce u Boku Kotorsku.Ali kako kaže ona naša stara „Bolje ikad nego nikad“
Dođite da se zajedno družimo i veselimo  na našem tradicionalnom 7susretu Borovičana u Beču. Susret će se održati 14.Lipnja 2014 godine ,kao i prošlih godina u prostorijama Župe Sv.Martin, 23 Bezirk Ketzergasse 48 . Nogometni turnir će se održati istoga dana ,o detaljima bit će te naknadno informirani.
Dragi moji Borvičani kao što i sami vidite i doživljavate, da se u zadnje vrijeme sve češće sastajemo i viđamo samo po sahranama gdje ispraćamo naše najmilije koje je Bog pozvao ksebi.Mislim da su ovi naši susreti dobra prilika da se vidimo u drugim uvjetima da se družimo, razgovorimo, zapjevamo i zaigramo jedni sa drugima.Da damo svojoj duši malo oduška  da zaboravimo na svakodnevnicu  i na svu ovu trku sto nas prati kroz naš radni život a nemoram nabrajati svi mi to dobro znamo kako izgledaju naši brzoživeci dani. Znam da nam Požeblje i rodnu grudu ništa nemože da zamijeni ali tamo gdje smo mi može za kratko da bude  i Borovica.I ove godine ,kao i prošlih godina, želimo prihod od našeg susreta uložiti u naš Zavičaj u našu Župu Borovicu.
Ovaj puta želimo tekuću akciju, sakupljanja sredstava za spajanje Asfalta prema Lukama i od Sastavaka prema Križu ,da privedemo kraju.Sa nadom da se i taj projekat realizira što prije i što uspješnije kao i svi dosadašnji naši projekti.
Planiraj te, uzmite si vremena i dođite da na trenutak budemo Borovica u Beču sa našim prijateljima koji vole i cijene Borovicu i Borovičane.

Sretan USKRS i Uskrsne Blagdane uz
Srdačan Pozdrav želi vam ZZB i
Organizatori Borovičke večeri u Beču


Zorislav N.