Novosti

fluticasone

fluticasone truzannelousberg.nl

sertraline and alcohol hangover

sertraline alcohol reddit blog.nvcoin.com
8. Susret Borovičana u Beču 2015.

Dragi moji Borovičani i prijatelji Borovice ,ove godine se naš susret u Beču vratio na svoj uobičajeni termin, prva Nedjelja poslije mladog uskrsa.


Zato vas želimo već sada obavijetiti da si možete na vrijem planirat i uskladit sa vašim ostalim terminima.

Dođite da se zajedno družimo i veselimo  na našem tradicionalnom susretu Borovičana u Beču, sa čime se ne mogu mnoge veće Župe pohvaliti i ponositi.Mi smo jedna od rijetkih župa koja tu tradiciju još uvijek njeguje i sa velikim uspjehom održava. Susret će se održati 18.Travnja 2015 godine ,kao i prošlih godina u prostorijama Župe Sv.Martin, 23 Bezirk Ketzergasse 48 . Nogometni turnir će se održati istoga dana ,o detaljima bit će te naknadno informirani.Kao što vidimo i osjetimo ,ekonomska situacija je iz godine u godinu sve teža ali potreba za druženjem se nikada neće promijenit, a druženje sa svojima je nešto najljepše, to mi Borovičani pokazujemo i dokazujemo iz godine u godinu na našim susretima bilo to u Borovici u Hrvatskoj ili u Beču.
Nemojte dolaziti što morate nege što želite da vidite svoje ,da se sa svojim Borovičanima družite ,razgovorite jedni sa drugima poigrate. Koristite ove prilike koje nam se pružaju jer život je kraći nego što mislimo.Znam da nam Požeblje i rodnu grudu ništa nemože da zamijeni ali tamo gdje smo mi može za kratko da bude  i Borovica.I ove godine ,kao i prošlih godina, želimo prihod od našeg susreta uložiti u naš Zavičaj u našu Župu Borovicu.
Planiraj te, uzmite si vremena i dođite da na trenutak budemo Borovica u Beču sa našim prijateljima koji vole i cijene našu Borovicu i Borovičane.Za štimung će se pobrinuti naši cijenjeni Borovički muzičari „Bend SPOMENAR“.Srdačan Pozdrav želi vam ZZB i
Organizatori Borovičke večeri u Beču

Zorislav N.