Novosti

where to buy naltrexone

buy naltrexone online

purchase abortion pill online

abortion pill online usa

pillola cialis cosa serve

cialis generico
IZLET U SLOVAČKU

U nastavku donosimo program izleta u Slovačku planiranog 30.04.2015. - 03.05.2015.


Program boravka u Slovačkoj:
krenulo bi se 30.4. oko ponoći znači iz četvrtka na petak da se autobusom može putovati cijelu noć tako da ujutro oko 8 sati smo u Bratislavi.
 
1. dan (1.5.) ujutro negdje kava i razgledavanje Bratislave, pješačke zone, po dogovoru možemo ići na ručak ali na svoj trošak, išli bi smo u Bratislavsku katedralu (ulaz se plati oko 2 eura), bratislavski dvorac...
 - popodne idemo u Nitru, pogledat ćemo jedinstvenu baziliku koju je osnivao prvi biskup sv. Metod. Tamo ćemo pokušati imati i sv. misu.
      Spavanje  u hotelu Mala Fatra sa tri zvjezdice blizu Žiline u Rajeckim Teplicama (u Toplicama). Jednokrevetna soba 35 eura + 15 eura doručak i večera; Dvokrevetna 67 eura (znači po osobi 33,50 eura) + 15 eura po osobi.
Uz to svaki dan imate bezplatni ulaz u termalne bazene hotela Afrodita u trajanju tri sata.
 
2. dan (2.5.) subota - odlazak na turistiku u malu fatru. Odlična kratka staza u turističkom mjestu Vratna dolina s mogučnosću ići na žičaru (cijena 11 eura po osobi) tamo možemo naručiti i gulaš kao ručak u prirodi, ovisi o vremenskim uvjetima. U povratku pogledat ćemo i grad Žilinu.Negdje ćemo napraviti sv. misu.
 
3 dan (3.5.) nedjelja - odlazak na nedjelnu svetu misu u rodno mjesto selo Višnjove našeg župnika Milana Blahe. . Od tamo idemo na sv misu u 11 sati u župi koju će predvoditi vlč.Blaha. Poslije bi smo se mogli vratiti još u hotel i tamo naručili ručak koji po osobi košta 10 eura i krenuli prema Hrvatskoj. Ukupna cijena  do 130 eura po osobi bez cijene autobusa.

NAPOMENA:
Predhodno je napisan program za smještaj u Hotelu ali imamo mogućnost smještaja kod obitelji tko želi samo predhodno najaviti onda svi koji spavaju obiteljima plaćaju samo prijevoz do Slovačke i natrag a smještaj kod obitelji je gratis.

Iznos prijevoza po osobi iznosi 350,00 Kn iz Zagreba.

Iznos iz prijevoza po osobi iz Beča iznosi 20 eur

Kontakt za prijave

Boris Kojić tel.098/609-568 mail: boris.kojic@hotmail.com za Zagreb i Hr.
Miroslav Šimić tel098/213-025 za Zagreb i Hr
Stanko Nikolić tel 0043 664 1608 391  mail. office@g-a-nikolic.at  za Wien
 
Naravno program ćemo mijenjati prema vremenskim uvjetima..
 Vaš ZZB