Novosti

augmentin generico

augmentin generico redirect

amitriptyline 10mg

link poll.qu.edu go

amitriptyline 10mg

link poll.qu.edu go
Prikupljanje novca za crkvu

Župa Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu organizira u nedjelju 24. rujna akciju skupljanja pomoći za gradnju nove župne crkve i Pastoralnog centra sv. Ignacija u Sarajevu.


Uz redovitu milostinju pod svetim misama u 8, 9,30, 11 i 18,30 sati skupljat će se i prilozi za gradnju crkve. Svoj dar moći ćete staviti u košaru ili kutiju na dnu crkve za to predviđenu. Kao što znate župu sv. Ignacija vodi p. Krešimir Djaković kao i samu gradnju. On će u nedjelju na Jordanovcu predvoditi svetu misu u 8,00 sati, a bit će nazočan
 i na drugim svetim misama.
Župa Presvetog Srca Isusova u Palmotićevoj i župa otaca kapucina organiziraju akciju skupljanja pomoći za gradnju nove župne crkve i Patoralnog centra svetog Ignacija u Sarajevu u nedjelju 01. listopada. P. Krešimir će biti nazočan i kod skupljanja pomoći u ovim dvjema župama.

Vjernici župe sv. Ignacija u Sarajevu već više od sedam godina mole za svoje dobročinitelje i svaki se mjesec u župi služe četiri svete mise za dobročinitelje. Prije dva mjeseca Katolički tjednik je snimio kratki film o gradnji nove župne crkve sv. Ignacija u Sarajevu.
Film traje šesnaest minuta i može ga se pogledati ako se na Googleu utipka Rađanje nove crkve na Grbavici i onda oni šalju na YouTube gdje se taj film nalazi. Svima koji daju svoj dar za gradnju crkve župnik p. Krešimir zajedno sa svojim vjernicima srdačno zahvaljuje i obećava da će moliti i nadalje za dobročinitelje.