Novosti

abortion pill online

abortion pill online fontanerosenmalaga.es

where to buy citalopram

buy citalopram

augmentin generico

augmentin generico redirect

amitriptyline 10mg

link poll.qu.edu go

amitriptyline 10mg

link poll.qu.edu go
Prikupljanje novca za crkvu

Župa Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu organizira u nedjelju 24. rujna akciju skupljanja pomoći za gradnju nove župne crkve i Pastoralnog centra sv. Ignacija u Sarajevu.


Uz redovitu milostinju pod svetim misama u 8, 9,30, 11 i 18,30 sati skupljat će se i prilozi za gradnju crkve. Svoj dar moći ćete staviti u košaru ili kutiju na dnu crkve za to predviđenu. Kao što znate župu sv. Ignacija vodi p. Krešimir Djaković kao i samu gradnju. On će u nedjelju na Jordanovcu predvoditi svetu misu u 8,00 sati, a bit će nazočan
 i na drugim svetim misama.
Župa Presvetog Srca Isusova u Palmotićevoj i župa otaca kapucina organiziraju akciju skupljanja pomoći za gradnju nove župne crkve i Patoralnog centra svetog Ignacija u Sarajevu u nedjelju 01. listopada. P. Krešimir će biti nazočan i kod skupljanja pomoći u ovim dvjema župama.

Vjernici župe sv. Ignacija u Sarajevu već više od sedam godina mole za svoje dobročinitelje i svaki se mjesec u župi služe četiri svete mise za dobročinitelje. Prije dva mjeseca Katolički tjednik je snimio kratki film o gradnji nove župne crkve sv. Ignacija u Sarajevu.
Film traje šesnaest minuta i može ga se pogledati ako se na Googleu utipka Rađanje nove crkve na Grbavici i onda oni šalju na YouTube gdje se taj film nalazi. Svima koji daju svoj dar za gradnju crkve župnik p. Krešimir zajedno sa svojim vjernicima srdačno zahvaljuje i obećava da će moliti i nadalje za dobročinitelje.