Novosti

Svečani Božićni koncert: WISE & Andrea Nikolić

Dragi prijatelji, u utorak, 19. prosinca  2017. u 19:30 sati u Bank Austria Salonu - Altes Rathaus Wipplingerstraße 8, 1010 Wien održat će se svečani Božićni koncert bečkog ansambla WISE: Wien International Soloists Ensemble pod vodstvom violinistice i umjetničke direktorice Andreje Nikolić.


Na raznolikom i nesvakidašnjem programu naći će se tradicionalne (ne samo) božićne pjesme Europe u originalnim aranžmanima, isprepletene fenomenalnim Godišnjim dobima u Buenos Airesu argentinskog majstora tanga - Astora Piazzolle! Uz pokoji bečki valcer bit će ovo prekrasan završetak koncertne sezone, ali i same 2017. godine!

Prihodi od koncerta usmjereni su na kampanju Vareš Classic Festivala za nabavu koncertnog klavira za Muzičku školu u Varešu, BiH, gdje se i sam festival već više od pet godina veoma uspješno održava i oduševljava mnogobrojnu publiku.Umjetnici koje ćete imati priliku čuti:

Josipa Bainac, sopran
Ivana Nikolić, oboa
Ashley Tong, violina
Marta Potulska, viola
Bas Jongen, violoncello & aranžmani
Andrea Nikolić, violine & umjetničko vodstvoUz vrhunske izvedbe u blagdanskom raspoloženju i prekrasnom ambijentu Stare bečke vijećnice, zajedno ćemo možda i zaplesati, a zasigurno nazdraviti uz pokoju čašu vina.

Na koncu, svečano ćemo predstaviti našu nadolazeću koncertnu sezonu za 2018. godinu!

Umjetnički i društveni događaj koji ne smijete propustiti!