Novosti

IZBORI 2019

Dragi članovi ZZB-a, Borovičani i prijatelji Borovice! Pozivamo vas i ove godine na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu,12.10.2019 sa početkom u 11 sati. ZZB ne organizira prijevoz hodočasnika.


U večernjim satima istoga dana organiziramo susret i feštu na večeri Borovičana i prijatelja Borovice u Sesvetskoj Selnici sa početkom u 20 sati,o čemu imate detaljne informacije na našoj stranici.Nadamo se vašem odazivu i pozivamo vas još jedanput da dođete  u što većem broju.
Pozivamo vas sve, a naročito članove ZZB-a, na sv.Misu,13.10.2019 u 15 sati (zbog Zagrebačkog maratona) koju će predvoditi naš novi Borovički župnik vlč.Vlado Vrebac.Nakon Sv. Mise  održava se u župnoj dvorani Skupština ZZB-a i izbori za Upravni odbor i predsjednika ZZB-a.Molimo sve naše članove,Borovičane i naše prijatelje da dođu na izbornu Skupštinu,kako bi izabrali novo rukovodstvo Zajednice.
Kandidati za predsjednika: Džoja Ivan, Džoja Stjepan, Nikolić Zorislav i Nikolić Zvonimir
Za Upravni odbor: Džoja Ivan, Džoja Stjepan, Nikolić Michael, Nikolić Vedran, Nikolić Zvonimir, Nikolić Želimir i Šimunić Sara.
Za Nadzorni odbor: Matošević Tomislav, Nikolić Stanko i Grga Vukančić.

Ovoga puta je aktualni Upravni odbor odlučio organizirati pojedinačno i tajno glasovanje,kako bi novi predsjednik i vodstvo imali što veći legitimitet i podršku većine članova.Glasovanje mogu obaviti i svi naši članovi na fešti 12.10.,koji nisu u mogućnosti doći drugi dan na Skupštinu.Smatramo da ćemo ovim načinom izbora pridonijeti da izbori budu transparentniji i demokratičniji nego do sada.Također je neophodno podmladiti rukovodstvo zbog pravila statuta,jer su pojedini članovi odradili već tri mandata,što se vidi iz popisa kandidata.Slađan Bešlić ostaje i dalje likvidator udruge.
Molimo sve koji žele ubuduće raditi u Upravnom odboru i pomoći u svim djelatnostima Zajednice,da se jave i uključe u naše aktivnost,svi su dobro došli i radujemo se svim novim članovima.
Na kraju želimo se zahvaliti svima koji su bili u Upravnom i Nadzornom odboru u protekle 4 godine,kao i svima koji su u tom periodu na bilo koji način pomogli našoj Zajednici.Najveću zahvalnost dugujemo svim našim donatorima i vama koji ste članovi ZZB-a i koji dolazite na naše susrete i tako podržavate Zajednicu i sve njezine djelatnosti.Ostvarili smo dosta naših ciljeva i programa u protekle 4 godine ali uvijek se može i više i bolje. Nadamo se i želimo da novi izabrani članovi budu još bolji i uspješniji u ostvarivanju svih ciljeva ZZB-a u budućnosti i uz podršku svih nas, smatramo da je to moguće i ostvariti.
Radujemo se vašem dolasku na naše susrete  12. i 13. listopada u Mariji Bistrici i Zagrebu i srdačno vas sve pozdravljamo.

Vaš ZZB
Stanko Nikolić