Novosti

Sanacija puta

Ovim putem vas želimo izvijestiti da smo nakon održane Javne rasprave oko otvaranja rudnika u Borovici, te obećanja općinskog načelnika i direktora kompanije EasternMining da će u što kraćem roku sanirati i pripremiti put za zimu na relaciji od Križa do novog dijela asfalta krenuli u realizaciju istog.


Učešće u ovoj hvale vrijednoj akciji uzela je i Mjesna Zajednica Borovica, kao i Općina Vareš koja je dala nasipni materijal, a radove izvodi JKP Vareš kojeg je angažirala kompanija EasternMining.Uz zahvale svima koji su pomogli da se konačno nakon dužeg perioda rekonstruira ova dionica, te da se očiste kanali i propusti, te saniraju udarne rupe kojih je bilo bezbroj. Ovom prometnicom će biti lakše i brže prometovati svima koji je koriste i koji putuju prema Borovici, ali i prema Igrištima.


Ovim putem zahvaljujemo svima na pomoći, ali ih istovremeno pozivamo na učešće oko nastavka asfaltiranja puta prema Križu, te da dadnu svoj doprinos u ovom projektu za koji su inicijalna sredstva dali sami Borovičani, kao i Vlada Republike Hrvatske.


Uz pozdrave iz Borovice, još jedanput iskreno HVALA svima. Mjesna Zajednica Borovica