Novosti

Članarine za 2021. godinu i uplate za održavanje grobalja

Svi ste sigurno upoznati da se proračun ZZB-a puni isključivo od članarine i donacija naših članova i dobročinitelja, te da mi od tih sredstava djelujemo, pomažemo našim članovima i svim ostalim Borovičanima kojima je naša pomoć neophodna. Isto tako od tih sredstava plaćamo održavanje naše WEB stranice, podržavamo našu Župu i župnika na službi u Borovici, kao i sve ostale projekte vezane za Borovicu i njene Borovičane


Upravni odbor je donio odluku da od 01.01.2015 svi članovi ZZB-a i oni koji to žele postati u budućnosti, plaćaju godišnju članarinu u iznosu od 100 KN / 15 € / 30 KM na naše račune u Zagrebu i Beču, te mogućnost uplate u Borovici.
Naši računi za uplatu su:
•    Zavičajna zajednica Borovičana – Zagreb
Naziv banke: Zagrebačka Banka d.d.
IBAN: HR6223600001101994526
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

•    Zavičajna zajednica Borovičana – Beč
Naziv banke: Sparkasse Hainburg – Bruck – Neusiedl AG.
Broj računa / IBAN: AT36 2021 6249 8599 8810
SWIFT/BIC: SPHBAT21XXX

Svi koji žele, mogu uplatiti svoju članarinu i kod naših članova Upravnog odbora ZZB-a. Molimo sve koji su u mogućnosti uplatiti i više od ovog iznosa, da uplate željeni iznos, a isto tako svi oni koji ne mogu uplatiti taj iznos, uplate onoliko koliko je u njihovoj mogućnosti. Popis uplaćenih članarina biti će redovito objavljen u okviru novosti na našoj WEB stranici, gdje imamo potpuni pregled svih onih koji plaćaju svoju članarinu.

Svi oni koji se žele učlaniti u ZZB mogu to učiniti svojom uplatom i slanjem svoje adrese na ZZB, kako bi smo bili u mogućnosti dostaviti člansku iskaznicu.

Hvala Vam unaprijed na Vašim uplatama i razumijevanju, kroz Vaše priloge imamo puno veću mogućnost da podržimo sve naše zacrtane projekte vezane za našu Borovicu i njene Borovičane.


Upravni odbor ZZB-a