Novosti

zoloft and pregnancy autism

zoloft and pregnancy category

cialis controindicazioni

cialis generico 5 mg go
Drugi susret Borovičana u Beču

I ove godine organizirali smo u Beču druženje Borovičana, svih prijatelja i zaljubljenika u Borovicu.


Susret je održan u subotu 25. travnja u druželjubivoj i toploj atmosferi, a započeo je nogometnim turnirom u športskoj dvorani koju su nam organizirali domaćini.

Na turniru su nastupile četiri ekipe – tri iz Beča i jedna ekipa Borovičana iz Zagreba. Nakon međusobnog razigravanja ekipa, u finalu su se našli Borovičani iz Beča i iz Zagreba, te su u napetoj, tvrdoj i nepredvidljivoj utakmici slavili Borovičani iz Zagreba pobijedivši rezultatom 7:3.

Nakon turnira za sve Borovičane i prijatelje Borovice održana je sveta Misa koja je započela u 19.30 sati u crkvi sv. Martina. Misno slavlje je predvodio naš župnik don Perica Majić,  a koncelebrirao je pater Petar Nikolić – Borovičanin koji trenutno živi i djeluje u Beču.

Nakon sv. Mise slijedilo je druženje u dvorani, gdje smo čuli riječi predsjednika Zavičajne zajednice Borovičana gospodina Matoševića, župnika vlč. Perice Majića, a s najnovijim vijestima iz naše Borovice upoznao nas je gospodin Nikola Šimić. Neformalno druženje je nastavljeno uz večeru i piće koje su organizirali naši ljubazni domaćini.
Od sveg srca zahvaljujemo se svima koji su uložili svoj trud da naš drugi susret protekne u divnoj, prijateljskoj i ugodnoj atmosferi.

Cijelu galeriju možete pogledati OVDJE