Novosti

buy amoxicillin online

amoxicillin without insurance go amoxicillin price without prescription

lexapro weed and alcohol

lexapro and weed

naltrexone low dose

naltrexone implant

cheap abortion pill kit online

buy abortion pill
Borovica se obogatila

Rim, (IKA) - Isusovac o. Anto Pavlović obranio je doktorsku disertaciju u Rimu, 23. lipnja na Papinskom sveučilištu Gregoriana. Disertaciju, koja nosi naslov "Metafizički temelji pojmova 'subjekt-subjektivnost' i 'drugi-drugotnost' u misli (filozofiji) J. de Financea", o. Pavlović je radio pod vodstvom profesorice Giorgie Salatiello.


U radu je nastojao približiti i osvijetliti filozofsku misao dugogodišnjeg profesora na Gregoriani, isusovca J. de Financea.
O. Anto Pavlović rođen je 23. kolovoza 1970. u Borovici kod Vareša, u Bosni i Hercegovini. U Družbu Isusovu stupio je 1. listopada 1990. započevši novicijat u Splitu. Nakon završenog novicijata, studirao je filozofiju i teologiju na Jordanovcu u Zagrebu. Za svećenika je zaređen u Zagrebu 10. lipnja 2000. , a poslije ređenja poslan je od poglavara za kapelana na župu Presvetog Srca Isusova na Zamet, u Rijeci. Nakon završetka pastoralne službe u Rijeci dolazi u Rim gdje postiže licencijat iz filozofije i odmah nastavlja s radom na doktorskoj disertaciji. Nakon uspješnog studija u Rimu, dr. Pavlović se vraća u Zagreb gdje će biti profesor na filozofskom fakultetu Družbe Isusove.

 Doktorirao o. Anto Pavlović DI