Novosti

naltrexone low dose

naltrexone implant

cheap abortion pill kit online

buy abortion pill
Borovica se obogatila

Rim, (IKA) - Isusovac o. Anto Pavlović obranio je doktorsku disertaciju u Rimu, 23. lipnja na Papinskom sveučilištu Gregoriana. Disertaciju, koja nosi naslov "Metafizički temelji pojmova 'subjekt-subjektivnost' i 'drugi-drugotnost' u misli (filozofiji) J. de Financea", o. Pavlović je radio pod vodstvom profesorice Giorgie Salatiello.


U radu je nastojao približiti i osvijetliti filozofsku misao dugogodišnjeg profesora na Gregoriani, isusovca J. de Financea.
O. Anto Pavlović rođen je 23. kolovoza 1970. u Borovici kod Vareša, u Bosni i Hercegovini. U Družbu Isusovu stupio je 1. listopada 1990. započevši novicijat u Splitu. Nakon završenog novicijata, studirao je filozofiju i teologiju na Jordanovcu u Zagrebu. Za svećenika je zaređen u Zagrebu 10. lipnja 2000. , a poslije ređenja poslan je od poglavara za kapelana na župu Presvetog Srca Isusova na Zamet, u Rijeci. Nakon završetka pastoralne službe u Rijeci dolazi u Rim gdje postiže licencijat iz filozofije i odmah nastavlja s radom na doktorskoj disertaciji. Nakon uspješnog studija u Rimu, dr. Pavlović se vraća u Zagreb gdje će biti profesor na filozofskom fakultetu Družbe Isusove.

 Doktorirao o. Anto Pavlović DI