Intervjui

adderall and weed experience

adderall and weed combo
Skauti u Borovici

Ljeto gospodnje 2011. ostat će upamćeno kod svakog borovičanina ma gdje bio .Kao ljeto koje našu
Borovicu približi svakom čovjeku ,aposebno onima koji Borovicu imaju kao mjesto svog rođenja.

side effects of alcohol and antidepressants

antidepressants and alcohol
List Bobovac: BOROVIČKA VEČER U BEČU

Dana 10. travnja 2010. održana je "Večer Borovičana u Beču". Kad je organiziran prvi takav susret, prije tri godine, na njega je došlo 26 osoba, ali važno je bilo otpočeti. A onda, upornost i sposobnost organizatora doniješe ovakve rezultate: prošle godine blizu 130 nazočnih, sada već dvije stotine. Ako bi se ovaj treći susret moralo opisati u tri riječi, tada bi one glasile: srčanost, spontanost i jedinstvo.

progesterone taux

progesterone role read here

naltrexone ms

naltrexone therapy naltrexone side effects alcohol
Intervju predsjednika ZZB listu Bobovac

Predsjednik ZZB g. Tomislav Matošević, za list Bobovac dao je intervju u kojem se osvrnuo na rad ZZB. U nastavku donosimo kompletni intervju.

paroxetine generique

paroxetine effet
Pater Stjepan Koren

Ove godine p. Stjepan Koren je proslavio 50 godina svoga svećeničkog života, zlatni jubilej. Rođen je 6. studenoga 1927. u mjestu Oštrice kod Novoga Marofa, a zaređen u svojoj župi u Remetincu 3. ožujka 1958. Dio tih godina proveo je kao borovički župnik. On je, uz p. M. Rusana, posljednji živući isusovac koji je bio župnik u Borovici. Budući da je svoj jubilej slavio i u Borovici, u nedjelju 3. kolovoza ove godine, zamolili smo ga za razgovor za našu web stranicu.