Novosti

amoxicillin price without prescription

amoxil without prescription

melatonin weed high

melatonin and weed safe go

albuterol otc walgreens

albuterol otc equivalent exlim.net
Mjesto bez mještana je kao nebo bez zvijezda-tmurno,pusto

Svake godine iznova za naš, Borovički najveći Blagdan se okupljamo i provodimo lijepe trenutke jedni s drugima u našoj Borovici.A što nas organizatore posebno veseli i snagu nam daje da ne posustamo jeste , iz godine u godinu ,dolazak naših mladih Borovičana/ki.


Bilo to na odbojci, bilo na nogometu gdje su me ove godine posebno obradovale dvije momčadi iz našeg podmladka.A ni naši najmlađi ne popuštaju, tri su se momčadi vatreno borile za Pehar koi je osvojen tek u izvođenju penala.Ovim putem se još jedanput zahvaljujem svim učesnicima na našim sportskim događajima i na njihovom sportskom ponašanju,a ujedno vas pozivam da dođete na susret i Turnir u Zagreb koji ce se održati 09.10.2010.godine.

Svakome od nas srce zaigra kad sretneš rođaka/rodicu prijatelja kog nisi već vječnost vidio,a isto tako mi srce ispuni milina kad vidim toliko mladih Borovičana na jednom mjestu.Ne trebam da pišem slike govore sve,više od pola su bili mladi posjetitelji na našim večernjim sijelima.


Družili smo se od Požeblja,doma do Varoši i Borovičkih njiva,svugdje se čula pjesma i osmijeh a i ono čarbno pitanje nije izostalo-KAD SE VIDIMO OPET. Nemojmo zaboravit druženje u Zagrebu (Listopad) i u Beču (Travanj) gdje ste svi srdačno pozvani.


A što nesmijemo izgubiti iz vida ,jest da od svakog našeg susreta sav prihod ide u dobrotvorne svrhe ,tj. za potrebe naše Borovice.Ovaj puta ćemo potpomoć izgradnju spomenika našim palim BRANITELJIMA.
Priredio
Zorislav Nikolić