Novosti

antibiotic without prescription

amoxil without insurance dotnetcoimbatore.com buy amoxicillin from canada

buy ventolin online canada

buy albuterol blog.paulinesjewelrybox.com buy albuterol sulfate online

vibramycin

vibramycin leventefoto.hu

seroquel

seroquel

lexapro pregnancy test

lexapro pregnancy safety adventureswithtravisandpresley.com
LIJEPA NAŠA BOROVICA!

Svaki puta kad provodim dane u našoj lijepoj Borovici, ispune me posebni osjećaji koji se ne mogu opisati.


Tako je bilo i prošli tjedan kad sam pet dana mogla provesti u obiteljskom zajedništvu i uživati u zimskoj ljepoti naše Borovice.

Radost na licu naših koji žive u Borovici, vjera koju svjedoče penjući se na Požeblje, zahvalnost što nisu zaboravljeni, sve ove vrline trebale bi biti poticaj nama da ne zaboravimo rodni kraj. Mnogi će svoj ne dolazak u Borovicu opravdati materijalnom krizom. Na žalost, kriza je u ljudskom srcu, jer mnogi ljudi, pa i vjernici, traže pomoć u prolaznome, svjetovnome, ljudskome. Prisjetimo se izreke sv. Augustina koji je rekao:“Za sebe si nas stvori Bože i nemirno je srce naše dok se ne smiri u Tebi! Dragi borovičani i posjetitelji naše mrežne stranice, ne dopustite da svoj mir tražite tamo gdje ga nema,
nego zajedno s psalmistom molimo i vjerujmo: „Samo je u Bogu mir dušo moja! Mir i ljepotu Borovice doživjeli su i moji župljani Gospe od Zdravlja Podstrana Tonko i Zlata Krželj koji su zajedno sa č. s.Benediktom Gotovac posjetili našu Borovicu i uživali u njezinoj ljepoti.

s.Klara Pavlović