Novosti

lopressor

lopressor click here

abortion clinics denver co

abortion clinics denver co go

naltrexone hcl

naltrexone online ski-club-auringen.de
Gradnja crkve sv. Ignacija u Sarajevu na Grbavici

Naš svećenik p. Krešimir Djaković će prikupljati donacije (priloge) za gradnju crkve sv. Ignacija u Sarajevu na Grbavici.


Poštovani Borovičani i prijatelji Borovice, obavještavamo vas da zbog iznenadne smrti fra.Ivana Markanovića svećenika župe Leopolda Bogdana Mandića u Dubravi neće misu predvoditi naš p. Krešimir Djaković i neće biti prikupljani milodari dana 18.06.2017 u 19. sati.
Mise u crkvi i samostanu Hercegovačkih franjevaca na Av.Gojka Šuška će prevoditi p. Krešimir Djaković u 10 sati i 11:30 sati , i prikupljati će se milodari na ovim kao i na ostalim misama 18.06.2017 koje će biti služene u istoj crkvi.
Hvala vam dragi Borovičani i prijatelji Borovice!

Poštovani Borovičani i prijatelji Borovice, naš svećenik p. Krešimir Djaković će prikupljati donacije (priloge) za gradnju crkve sv. Ignacija u Sarajevu na Grbavici. Prilozi će biti prikupljani u crkvi i samostanu Hercegovačkih franjevaca u Dubravi, dana 18.06.2017.g.
P. Krešimir će predvoditi mise u 10:00 i 11:30 a donacije i prilozi za gradnju crkve će se prikupljati na svim misama toga dana u istoj crkvi.
Također će biti prikupljane donacije i u crkvi sv. Leopolda B. Mandića u Dubravi, na misi u 19:00 gdje će također p. Krešimir predvoditi misu.
Molimo sve dobre ljude i naše prijatelje ako su u mogućnosti da svojim milodarima potpomognu ovaj projekt.
                               
                                        Lijep pozdrav !