Novosti

Izvještaj sa 12. susreta Borovičana u Beču

U nastavku izvještaj sa 12 susreta u Beču


Željno očekujemo iz godine u godinu svaki naš susret ,a kada dođe nismo se ni okrenuli a već je prošao i onda se već mislimo kad će opet slijedeći. Tako nam je i ove godine proletio ovaj naš tradicionalni susret Borovičana i prijatelja Borovice u Beču.Kao i svake godine počeli smo sa nogometnim turnirom kojeg su ove godine većinskim dijelom organizirali Mario Trözmüller i Marin Katičić , na čemu im se od sveg srca zahvaljujemo. Nastavili smo tradicionalno  sa slavljem u „Grand Sali“ uz glazbu nama već dobro poznatog benda Vertigo i gošćom večeri Jelenom Kuliš Džoja do jutarnjih sati. U toku večeri uručene su nagrade sudionicima i osvajačima turnira u nogometu, Udruga fra Matije Divković  iz Stojčića.Ovim putem se još jedanput zahvaljujem svim sudionicima na lijepom sportskom druženju. Naše vrijedne Borovičke domaćice su nas i ove godine ugodno iznenadile sa velikim brojem svojih prekrasnih kolača, na čemu im se od sveg srca zahvaljujemo jer se na njih svake godine možemo sa pouzdanjem osloniti.I ove godine smo kao i dosadašnjih godina uz pomoć naših vjernih donatora mogli dodijeliti vrijedne nagrade našim dobitnicima na tomboli. Kao što su vikend auto od auto kuće Schwandl, ili vodene fontane od Hingers-Brunnen u vrijednosti od 200-1000€ i ostale  vrijedne nagrade, hvala svim dobročiniteljima i donatorima.

Jedno posebno hvala pripada svim našim vjernim i novim donatorima koji nas već godinama podržaju i prate na ovim našim tradicionalnim Borovičkim susretima u Beču. A to su : G&A Nikolic GmbH-Dachservice-Stanko/Gabrijel Nikolić; Parfümerie "Beauty"  _vlasnica Lucija Mijatović; Ockermüller&Franc GmbH-vlasnik Franjo Mijatiović; EDDY*s KFZ-Meisterbetrieb- vlasnik Đurđević Nedeljko; Fa. Ambroz d.o.o -Zagreb vlasnik Ambroz Martinović; Josip ILIĆ-Versicherungsagentur; HINGER´s Brunnenshop-vlasnik Davor Hinger; Jamnica-Zagreb-Boris Kojic; Silvia i Stanko Nikolic; Pipetech GmbH-vlasnik Vedran Ljubez; Cafe Venus-vlasnica Milada Živković; Baumeister Ing. Antun Orsolic; Fa. NIPRO-Spengler-Schwarzdecker- vlasnik Bonislav Nikolić; Autohaus Schwandl - Marko Ljevak; Automehaničar Wien-Robert Gudelj –Valaga; Fa. Motomat Autodijelovi -Hr. David.

Kao što znamo sve što je lijepo kratko traje ili nam se učini da je kratko, tako nam je i  ova noć druženja brzo prošla uz želju da slijedeća što prije dođe.
Zahvaljujemo se svim volonterima koji su dali i unijeli dio sebe da ovo, a nadam se i daljna druženja Borovičana ,mogu biti održana na ovoj i ovakvoj razini.
Svi mi dobro znamo da su Borovičani vrijedni i neumorni u svojim aktivnostima,tako da se odmah nastavlja sa našom već petom likovnom kolonijom u Borovici na početku lipnja uz učešće poznatih umjetnika iz Bosne i susjednih država.
Što reći na kraju, sve što se propusti ne može se nadoknaditi samo se možemo ponadati da ćemo se idući puta uspjeti ponovno sastati sa svim svojim Borovičanima i prijateljima Borovice.


Srdačan pozdrav
ZZB i organizatori Borovičke večeri u Beču

Napisao:
Zorislav N.