Novosti

zithromax

zithromax beerotor.de

zofran pregnancy category fda

zofran pregnancy category fda

xanax weed combo

xanax and weed reddit
11. listopada 2008. Susret Borovičana u Zagrebu

Susret borovičana u Zagrebu započet ćemo hodočašćem u Mariju Bistricu 11. listopada 2008. godine, kada je ujedno i hodočašće Vrh Bosanske nadbiskupije.


Euharistijsko slavlje započinje u 11 h., a mi kao župa Borivica naći ćemo se u 10.30 h kod kipa Ivana Pavla II., u crkvi na otvorenom. Tamo će se nalaziti i naš transparent tako da se lakše možemo prepoznati te u zajedništvu slaviti svetu misu.
    

Malonogometni turnir

11. listopada 2008. u večernjim satima održat će se malonogometni turnir. Kako je dogovor oko mjesta održavanja turnira u tijeku, o svim detaljima točne informacije moći će te saznati na našoj internetskoj stranici. Ekipe će se prijavljivati kod Borisa Vukančića na br. mob. 091/3886991. Radujemo se zajedničkom druženju.


Godišnji susret borovičana

Godišnji susret borovičana i članova ZZB-a održat će se u nedjelju 12.listopada 2008. godine na Jordanovcu, u župnoj crkvi Bezgrešnog Srca Marijinog (Jordanovac 110), s početkom u 12.30 gdje će mo zajedno slaviti svetu misu. Misu predslavi borovički župnik vlč. Perica Majić.
Nakon euharistijskog slavlja u župnoj dvorani održat će se godišnja skupština ZZB-a, a poslije toga planirana je zakuska i druženje.  
Želja nam je da se okupimo u što većem broju pa vas stoga pozivamo da obavijestite sve borovičane kako bismo i na djelu potvrdili naše geslo: „ Borovica živi!“.