Novosti

Izvještaji iz Borovice

POSVETA BOROVIČKE CRKVE

Dragi Borovičani i svi drugi posjetitelji naše web stranice srdačno Vas pozdravljamo i koristimo ovu priliku da Vam u kratkim crtama damo pregled događanja za patron župe i posvetu crkve, kao i najkorisnije informacije koje će vam olakšati planiranje za ovaj naš „veliki tjedan“ koji predstoji.

amitriptyline and alcohol

amitriptyline dosage read
PUT U BOROVICU

Sve cijenjene posjetitelje naš web stranice želiomo izvijestiti da su radove na asfaltiranju puta u Borovicu u tijeku  te da teška mehanizacija poduzeća KRICAJA GRADNJA iz Zavidovića radi na temeljnim radovima ceste od Gorkulje-do Šumarnice.

prednisolon

prednisolon 25 mg peider.dk
Mjesna zajednica Borovica

U predstavljanju Mjesnih zajednica danas smo u našem programu ugostili predstavnike iz Borovice. Predsjednik Mjesne zajednice gospodin Grga Vukanči, župnik vlč Perica Majić i član savjeta MZ gospodin Nikola Šimić. Upoznali su nas sa radom i planovima za budućnost pa poslušajte .......

prednisolon

prednisolon og alkohol dadm.dk
Zima i veljača u Borovici 2011. godine

Pisati o Borovici možeš samo u Borovici i to poslije par sati provedenih u njoj, očaran plavim nebom i bijelim snjegom, koje samo u njoj ima i koje nas koji je volimo uvijek iznova oduševi i daju inspiraciju da taj osjećaj prenesemo drugima koji su daleko od te ljepote.

Poduzetništvo u Varešu

Nikola Šimić, po dolasku u Vareš u lipnju 1999. godine osniva privatno poduzeće "Šimić-prom d.o.o." koje uspješno posluje i danas, zapošljavajući deset radnika. Za naše prilike nije nevažno napomenuti kako su ti uposlenici prijavljeni, osigurani i uredno plaćeni.